Thursday 24 November 2016

Semnificaţiile tatuajului sub formă de pasăre Colibri



Pasărea Colibri simbolizează dorinţa de a trăi fiecare zi cât mai intens.

În general, cei care aleg să-şi tatueze acest simbol au o poftă de viaţă debordantă şi un dar divin de a alunga orice urmă de energie negativă.
Aceşti oameni jucăuşi şi optimişti, care au ca şi totem o pasăre Colibri, presara iubire în tot ceea ce fac fără să conteze faptul că sunt gesturi nesemnificative.

În ciuda dimensiunilor sale mici aceasta vieţuitoare este capabilă să călătorească pe distanţe impresionante şi deţine abilitatea de a zbura înapoi.
Legenda spune ca unor oameni, pasărea Colibri li s-a înfăţişat sub formă de spirit. Apariţia sub formă de spirit a unei Colibri are rolul de a le aminti acestora că ar trebui să se bucure mai mult de plăcerile simple ale vieţii.
Asocierea cu această necuvântătoare te va ajuta să-ţi dezvolţi o putere impresionantă de a adapta în faţă oricărei situaţii şi de a face faţa oricărui obstacol.
Tatuajul sub formă de pasăre Colibri mai poate simboliza şi faptul că eşti o persoană extrem de sensibilă şi simţi orice emoţie, de aceea este foarte des întâlnit în rândul femeilor.

Deşi este un simbol al sensibilităţii şi al vulnerabilităţii, sunt şi reprezentanţi ai sexului tare care consideră că acest totem îi reprezintă.
În cazul în care optezi pentru un astfel de tatuaj fii sigur / sigură că va întoarce capetele şi va stârni admiraţia celor din jur.

Însă, pentru a te asigura că va ieşi exact aşa cum îţi doreşti, documentează-te foarte bine cu privire la salonul la care îl vei realiza.

No comments:

Post a Comment