Thursday 24 November 2016

Semnificaţia tatuajelor cu gheişe



Iubitorii de cultura japoneză sunt fascinaţi de cât de adânc tradițiile japoneze sunt înrădăcinate în desenele lor sau tatuaje. Tatuajul în care este o geisha este unul dintre cele mai populare tatuaje cu originea în cultura japoneză. Geishele simbolizează frumuseţe şi mister, tatuajele fiind adesea în făcute în modele mari, pe locuri mai mari, cum ar fi spatele, brațele sau picioarele.

Tatuajul sub formă de geisha este un design destul de unic pentru ca adesea acestea sunt adesea greșit înțelese în a fi femei de noapte. Cu toate acestea, în cultura geishelor, acestea sunt mult mai mult decât simple prostituate; reprezintă puternică atracţie şi seducţie pe care o femeie frumoasă și inteligentă o poate crea.

În designul tradițional o gheișă este o expresie a unei femei perfecte, cu un comportament misterios. Tatuajul sub formă de gheișă simbolizează o femeie frumoasă, artistică, perfectă.
În conformitate cu cultura japoneză, gheișa era cunoscută sub numele de consoartă, care ar putea distra oamenii interesaţi de ele și făcându-i să se simtă minunat.
Tatuajele tradiționale sub formă de gheișă implică utilizarea de motive și modele care le fac destul de versatile.
O gheişă a trebuit să proiecteze un aer de mister și o alură care să facă oamenii să dorească să fie cu ele. De obicei, erau femei minione, purtând o mască albă și cu părul negru, cu jet - o gheișă va fi întotdeauna îmbrăcata în culori vii. Ea ar fi întruchiparea frumuseții feminine și o persoană bine versata în arte.
 
Scopul lor de viață a fost să se asigure că oamenii care le vizitează au o atmosferă relaxată și de divertisment, în cazul în care produsele alimentare, vin, muzică, conversație și dans pentru starea de spirit. Gheișele ar oferi chiar și perspective interesante în politică și istorie în timpul conversației lor cu vizitatorii. De-a lungul anilor, femeile din toate categoriile sociale au devenit martore ca tatuajele cu geishe sunt pentru a exprima aceste calități în sine și personalitatea lor.

No comments:

Post a Comment