Thursday 24 November 2016

Semnificaţia tatuajelor în formă de Ankh



Ideea de viață și de renaștere poate fi simbolizata cu un tatuaj egiptean Ankh. Acest simbol hieroglific a fost folosit de vechii egipteni pentru a reprezenta viața veșnică, renașterea și unirea de sex masculin și feminin. Este o temă care se repetă de-a lungul secolelor de artă egipteană. Ankh-ul egiptean poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte simboluri pentru a forma proiectarea unui tatuaj.


La prima vedere, Ankh arata ca o cruce modificată cu o buclă în partea de sus. În picturile din morminte și opere de artă egiptene, Ankh poate fi ocupat de un funcționar puternic, cum ar fi faraon sau un membru al familiei regale. Ankh poate fi interpretat ca un simbol al unirii dintre bărbat și femeie, și binecuvântarea vieții găsite în copiii acelei uniuni. Acesta este adesea descris ca fiind deținute sau acordate de zei egipteni, care se crede că simbolizează nașterea și renașterea. Acesta este adesea combinat cu alte caractere hieroglifice, ca parte dintr-un mesaj sau temă.



Aproape orice zonă a corpului poate fi considerat adecvată pentru un tatuaj egiptean Ankh. Alegerea dvs. de plasare depinde de dimensiunea piesei finite. Liniile simple ale designului traduce bine în ambele tatuaje mici și mari.
Ca un tatuaj egiptean, Ankh-ul este dotat cu suficient simbolism și design să poată fi desenat singur. Acesta poate fi, de asemenea, încorporat într-un design mai mare, combinat cu simboluri suplimentare pentru un mesaj puternic, personal.
Ankh-ul egiptean este un simbol excelent atât pentru tatuaje mici cât și mari, din moment ce designul va avea detalii frumoase la orice scară. Alegerea unui Ankh ca tatuaj sau o parte dintr-o bucată mai mare adauga o notă de istorie și sensul profund pentru acest tatuaj.


No comments:

Post a Comment