Thursday 24 November 2016

Semnificaţia fascinantă a tatuajului cu fluturi

‘Fluturii’ au devenit un adevărat un simbol al feminităţii, deoarece tot mai multe reprezentate ale sexului frumos aleg să-şi tatueze graţioasele vietăţi pe diferite zone ale corpului. 

Însă, înainte de a ne hotărî să facem acest pas, ideal ar fi să aflăm dacă semnificaţia acestui simbol ne reprezintă cu adevărat.
Când vine vorba de fluturi cu toţii suntem de accord cu faptul că aceste vietăţi sunt cele mai frumoase şi mai inocente creature ale naturii. 


Datorită procesului fascinant de transformare, culorilor vibrante şi a libertatatii de a-şi răspândi în jur frumuseţea, fluturii au ajuns să ocupe un loc special şi unic în arta tatuajului.
În cazul în care aţi crezut că tatuajele cu fluturi pot fi etalate numai în rândul doamnelor şi domnişoarelor, vă înşelaţi. 

În Japonia străveche, fluturele era simbolul marilor dictatori militari, regăsindu-se pe armura samurailor.
Dacă în Asia, fluturele era considerat un simbol al puterii, în Europa simbolizează sufletul omenesc, de aceea oamenii îi îngrijeau cu cea mai mare conştiinciozitate.
În prezent, acesta este considerat al puterii şi a libertartii feminine. Mai mult, transformarea unui fluture din omidă la starea sa originală reprezintă ‘inflorirea’ unei femei, trecerea de la fata la femeie.

No comments:

Post a Comment