Thursday 24 November 2016

Cel mai nou trend în materie de tatuaje este 'matching tattoos'. Semnficaţii şi sugestii



'Matching tattoos' reprezintă unul dintre cele mai în vogă trenduri în materie de tatuaje.
În cazul în care te afli în până de idei atunci când vine vorba de achiziţionarea unui cadou pentru partenerul tău, aceste tatuaje pot reprezenta un cadou extrem de original.


  Cu toate că multe cupluri sunt reticente cu privire la această idee, deoarece în multe dintre cazuri, simbolurile pe piele s-au dovedit a fi mai durabile decât relaţiile, există şi curajoşi care risca în numele iubirii.




Cuplurile moderne sunt de părere că verighetele sunt deja depăşite şi aleg aceste simboluri pe piele în locul clasicelor inele.
De la jumătăţi ale unor obiecte, care îşi regăsesc completarea pe braţului partenerului, inimi, stele sau personaje animate, tine doar de voi să hotărâţi ce model vă reprezintă cel mai bine, deoarece în definitiv aceste tatuaje trebuie să reflecte legătura voastră specială şi natura relaţiei voastre.


Dacă te hotărăşti să dai o fugă la salon de tatuaje cu iubitul/iubita ta, noi îţi prezentăm câteva sugestii. 

Printre cuplurile de la Hollywood care au hotărât să-şi demonstreze iubirea unul faţă de celălalt în acest mod, se numără: Liam Hemsworth şi Miley Cyrus, Beyonce şi Jay-z sau David şi Victoria Beckham.

No comments:

Post a Comment