Thursday 24 November 2016

Tatuajul sub formă de mac şi semnificaţia lui

V-ați întrebat vreodată ce ar putea fi semnificația unei flori de mac simplă? Este mai mult la această floare enigmatică decât ceea ce pare.
Tatuajele de mac sunt o raritate și sunt decorate în mod specific de către femei, probabil din cauza culorilor vii ale acestei flori speciale. Există o enigmă naturală atașată la această floare și fiecare civilizație a venerat-o pentru propriile lor motive semnificative. Prin urmare, ceea ce este exact intenția din spatele obţinerea acest tatuaj special, poate fi cel mai bine explicat de persoana obţinerea impregnate cu ea.

Nu poate fi nici o explicație precisă pentru alegerea tatuaj de mac, cu toate acestea, acest articol va încerca să ofere o explicație probabilă. Unii pot obține acest design, deoarece este floarea lor de naștere și ei cred că le va aduce noroc, în timp ce altele ar putea fi pur şi simplu încântaţi de frumuseţea pură a acestei flori.



Floarea simplă

Mulţi oameni prefera obţinerea unui foarte simplu tatuaj de floare de mac, care prezintă o tulpină goală, fără nici o frunză. Aceste desene sau modele tatuaj arata cel mai bine pe glezna sau pe încheietura mâinii. Ideea din spatele acestui design este de a atrage atenția luminoase petale colorate în roșu ale florii de mac. În timp ce unele au un design care arată miezul central negru de flori, altora le place să păstreze tatuaj simplu și arată doar petalele și tulpină.







Iubitorii câmpului

Florile de mac reprezintă dragostea adevărată şi loialitate intre doi îndrăgostiţi, motiv pentru care mulţi prefera obţinerea de modele de tatuaje care prezintă două flori de mac stabilite una lângă alta. Aceste tatuaje includ, de obicei, cuvinte scrise cu privire la modul în care simt unii pentru alții și faptul că iubirea pe care o împărtășesc unii pentru alții este veșnica și eternă.






De neuitat

Mulți oameni îşi fac tatuaj cu o floare de mac deschisă cu fața spre exterior pentru a arăta marca lor de respect pentru veteranii și eroii de război ai primului război mondial. Floarea de mac este, de asemenea, emblema oficială folosită în perioada 11 noiembrie drept este universal cunoscută ca Ziua Comemorativă sau ziua macului. În această zi, în fiecare an, oameni din toată Europa, Marea Britanie și SUA aduc omagiu celor care au murit în ambele războaie mondiale. Care este motivul pentru care este de multe ori a spus: "Ca să nu uităm, câmpurile de sânge trebuie să ne amintească încă o dată ..."

No comments:

Post a Comment