Thursday 24 November 2016

Semnificaţia tatuajului în formă de elefant

Dacă te-ai gândit vreodată să te tatuezi, simbolul elefantului reprezintă una dintre cele mai inspirate şi pline de semnificaţii alegeri.
Acest animal este venerat în culturile asiatice, unde este considerat un adevărat simbol al fertilităţii, puterii şi inteligenţei.


În China, India şi Africa, statuetele în formă de elefant reprezintă cadoul ideal, deoarece reprezintă prosperitate şi armonie eternă.
Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai apreciate şi venerate animale, elefantul reprezintă unul dintre cele mai importante simboluri în cultura Feng Shui.
Potrivit legendei, înainte de venirea pe lume a lui Buddha, mama zeului a visat un elefant alb. De atunci, elefantul este considerat un adevărat simbol al fertilităţii, venerat de cuplurile care îşi doresc un copil.
Dacă în filozofia budistă, elefantul simbolizează fertilitate şi armonie, în China, cuvântul ‘elefant’ este echivalentul cuvântului ‘prim-ministru’.
Chinezii cred că plasarea unei statuete în formă de elefant pe biroul dumneavoastră de lucru, îndreptat cu faţa spre exterior va crea o barieră protectoare în faţa adversarilor de la locul de muncă.
Aşezat lângă intrarea principală a casei cu faţa spre interior, statueta va deveni protectorul căminului.
Plasat în dormitorul dumneavoastră şi mângâiat în fiecare seară înainte de culcare, elefantul vă va spori fertilitatea.

Datorită puterii sale, acest mamifer simbolizează puterea supremă şi statornicia. La intrarea oricărui templu budist sau o clădire din Asia elefanţii sunt omniprezenţi.
Elefanţii pot fi folosiţi pentru a beneficia de: fertilitate, protecţie, succes, înţelepciune sau cunoaştere.


No comments:

Post a Comment